مصرف عناب آسم و تنگی نفس را برطرف میکند. برای تهیه جوشانده عناب ۵۰ گرم عناب را در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.
در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوه عناب را مورد استفاده قرار میدهند.
عناب خشک مزهای شبیه خرما دارد، بسیار انرژیزا و حاوی چندین نوع ویتامین و ماده معدنی است.
عناب آرامشبخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب میشود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده میکنند.
میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژهای برای کمک به سلامت و درمان بیماریها دارد.
محتوای فیبر موجود در عناب می تواند به بهبود هضم غذا کمک کند و از یبوست جلوگیری کند. مصرف میوهی عناب همچنین با بهبود فرایند گوارش در بدن در ارتباط است. این تاثیر عمدتا به دلیل وجود فیبر در این میوه است؛ ولی ساپونینها و تریترپینهای موجود در عناب نیز با بهینهسازی فرایند جذب مواد مغذی و بهبود تحرکات سالم غذا در مجاری گوارشی در این میان ایفای نقش میکنند.
طب سنتی ایرانی، عناب را چاقکننده و مقوی معده و کبد میداند.
میوه عناب تازه و خشک را به عنوان یک میان وعده یا همراه با یک دسر بعد از غذا مصرف عناب اسهال کنید.
این جوشانده را بگذارید تا ته نشین شود. سپس روی آن را بردارید و بنوشید.
عناب همچنین حاوی تاننهایی است که میتوانند در کاهش سطح چربی خون موثر باشند.
عناب برای درمان کم خونی و بهبود گردش خون در بدن مفید است. میوه عناب حاوی مقادیر قابل توجهی آهن و فسفر است که باعث افزایش تولید گلبولهای قرمز و بهبود گردش خون در بدن میشود.
عناب خشک شده را با عسل مخلوط کرده در محل خارش و کهیر بمالید.
عنابها اندازهها و شکلهای مختلفی دارند که به نوع آن بستگی دارد. قطر هر میوه حدود ۳ تا ۶ سانتیمتر است. میوهها ابتدا پوسته سبزی دارند اما بهمرور و هر چه خشکتر میشوند رنگشان به سرخ تیره تغییر مییابد و نهایتا رطوبتش کاهش یافته و مانند خرمای خشک چرکیده میشود.
در ادامه همراه کوکا باشید تا با مهمترین خواص عناب برای سلامتی بدن و طریقه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛